Walkade 55  |  3401DR IJsselstein  |  T 030-6882476

Een kleurtje?

1001 kleuren bij Margreet Hairstyling met Colour Republic

De Margreet Hairstyling  haarverfmachine van Colour Republic   is uitgerust met oneindig veel opties, dus stemmen we elke kleur precies op jou af. Alle kleuren kunnen zowel met als zonder ammonia aangemaakt worden. De kleuren van The Color Republic zijn door het gebruik van de modernste grondstoffen extra verzorgend, lang houdbaar, hebben een fantastische glans en zijn 100% grijsdekkend. Dit is puur verf zonder toevoeging van waterstofperoxide. Wij werken niet met tubes, flesjes of andere losse verpakkingen, en dat is weer goed voor het milieu!

My Colour Assorty copy.jpg

Altijd de juiste en dezelfde kleur.

Wij hebben deze professionele kleuring ook voor thuisgebruik.

Bevat een nauwkeurig afgestemde hoeveelheid ammonia voor permanente kleuringen, of een ammoniavrije semi permanente kleuring. Ook voor dekking van grijze haren, zelfs extra grijs dekkende permanente kleuring voor meer of minder dan 50% grijs haar. en het verhelderen van het haar.  Een semi permanente kleuring heeft minder grijsdekking dan een permanente kleuring, de kleur vervaagt naarmate het haar meer gewassen wordt. Mix creative kan worden toegevoegd om een kleur te intensiveren voor een nog sterker kleureffect in diverse kleurtypes….

Blond en bleached? Dan maken we een modieuze kleurnuances speciaal ontwikkeld voor blond en geblondeerd haar. Tevens geschikt om een ongewenste kleur te corrigeren. En wil je Special blond dan kiezen we een sterk verhelderende kleuring voor natuurhaar.

 TCF Drops V1.0.png